Parkeren & Auto's

Wij hebben een autoluw Buitengoed. Alleen bij aankomst en bij vertrek kun je voor het plaatsen en of ophalen van je kampeermiddel met de auto naar je kampeerplekje. Graag het vriendelijke doch dringende verzoek om op ons terrein STAPVOETS te rijden. Wees daarbij met name alert op kinderen die tijdens het spelen nog wel eens onverwacht de weg over kunnen steken. Is je auto leeg en je kampeermiddel op zijn plekje, dan graag parkeren op de parkeerplaats P2 of P3.
Uitjes tussendoor of boodschappen, geen probleem, je hebt tot 22:00 altijd toegang tot de parkeerplaats, maar niet meer tot je kampeerplaats. Je kunt een bolderkar pakken bij de receptie om bijv. je boodschappen of gekochte spullen naar je kampeerplek te vervoeren. Zo kunnen de kinderen lekker ongestoord blijven spelen en blijven de auto's op de parkeerplaats.
 

Voor de seizoeners:

Alleen bij aankomst (in de opbouwperiode, eerste drie weken van het seizoen) en bij vertrek (afbouwperiode, laatste drie weken van het seizoen) kun je voor laden en lossen met de auto naar je kampeerplek.

Accommodatie of comfortplaats incl. parkeerplaats: 

Voor jullie en de overige gasten willen wij het autoverkeer tot een minimum beperken. Dit houdt in dat we je willen vragen je auto tijdens je verblijf,  zo veel mogelijk op de parkeerplaats bij je comfortplaats of accommodatie te laten staan.