Wifi

Hier was je vast en zeker direct naar op zoek. ;)

Wifi is gratis, op verschillende plekken op het park hebben wij wifi palen staan, het bereik van deze palen stopt op de rand met het Buitengoed Spelen. 

Onze wifi huisregels, handig om van te voren te lezen...
Ons draadloze netwerk is te gebruiken voor het surfen op internet, e-mailen en chatten. Het netwerk is niet bedoeld om gebruik te maken van diensten met een extreem groot dataverbruik zoals bijvoorbeeld: live streamen van beeld en/of muziek. (NetFlix wordt niet ondersteund)
Het gebruik maken van Wifi op ons park is op eigen risico. Buitengoed de Boomgaard is niet aansprakelijk voor eventuele beschadiging van uw apparatuur door virussen, wormen, andere malware, adware, etc., of door beschadiging van uw bestanden in geval van het (plotseling) uitvallen of blokkeren van de verbinding. Vanzelfsprekend is het niet toegestaan om illegale bestanden te downloaden of andere illegale handelingen te verrichten op het internet. Door gebruik te maken van onze wifi-verbinding, gaat u automatisch akkoord met de regels en de voorwaarden zoals hierboven gesteld.